top of page

Bursdagsfeiring

Hurra for deg som fyller ditt år! Hvis du har lyst kan du godt feire bursdag din hos oss.  

 

Priser:  150,- pr person over 2 år. Opplegget koster kr 750,-  

Etter kl 18 tilkommer et tillegg på 900,- pr påbegynte time. Merk at det er begrenset mulighet for å holde åpent etter stengetid og at vi ikke garanterer at det vil være mulig ønsket dato.

Dette opplegget passer best for barn opp i barneskolealder, men vi kan selvfølgelig skreddersy opplegg for eldre bursdagsbarn også. Barna får holde slange/øgler og mate dyr. Opplegget inkluderer også en bursdagsgave fra oss!

 

Booking

Vi anbefaler å legge festlighetene til en ettermiddag onsdag-fredag. Tirsdag og lørdag/søndag tar vi ikke imot bursdager. I sommerhalvåret tar vi også imot mandager.

Den biten vi står for tar ca en halv time, ellers er det lagt opp til at barna går rundt og kikker, og selvfølgelig spør om det de lurer på. En ansatt vil alltid være tilgjengelig for dette. 

Vi har dessverre ingen tillatelse til å stå for matservering, men mange tar med seg noe godt og spiser ute i bakgården når det er varmt eller sitter inne på gulvet hvis det er kaldt.

 

Bruk kontaktskjemaet her og send oss ønsket dato og klokkeslett og vi gir deg en tilbakemelding innen kort tid!

 

Ønsker du Reptilpark-invitasjoner til den store dagen? Dem finner du ved å trykke på knappen over kontaktskjemaet til høyre. Last enkelt ned og skriv ut hjemme eller send ut på epost.

bottom of page