top of page

FRA FROSK I BADEBALJE 

TIL 

KROKODILLE MED EGET BASSENG

Oslo Reptilpark åpnet for første gang dørene i Storgata i Oslo i 2002 med daglig leder som eneste ansatt. Det var en årelang guttedrøm som endelig så dagens lys etter om lag 4 år med søknader og papirarbeid. I mange år var daglig leder eneste ansatte med en stor gjeng frivillige som gjorde en uvurderlig jobb med dyr og besøkende. 

 

Siden da har det skjedd mye. 

I september 2007, etter en turbulent tid med tap av leiekontrakt og vanskeligheter med å finne nye passende lokaler, flyttet om lag 80 dyr inn i nye, større og flottere lokaler i St. Olavsgate 2 nederst på St. Hanshaugen.

 

En stor arbeidsgjeng bestående av venner, familie, frivillige og entusiaster sto på dag og natt for å få terrarier og interiør opp å gå for igjen å kunne slippe publikum inn til magiske opplevelser.

En stor takk til alle dem som ga av tid og krefter!

 

Vi tenker fortsatt på små og store nye prosjekter for å gi publikum enda mer spennende visuelle opplevelser. 

Vi har hodene fulle av idéer og ser forbedringspotensiale i hvert terrarie.

 

I 2011 er vi 3 fulltidsansatte og 5 faste frivillige og parken ser bedre ut enn noengang. Med over 50 forskjellige arter er vi sikre på å gi publikum en spennende opplevelse og på å se enda flere utfordre seg selv med en av våre slanger, eller i spesielle tilfeller en øgle eller tarantell!

I 2016 er vi 10 ansatte og vi møter fortsatt bøtter og spann med entusiastiske, nysgjerrige og noen ganger litt nervøse voksne og barn. Vi har en kjempetakknemlig jobb, hvor vi får dele det vi synes er aller mest spennende med så mange mennesker hver dag!

 

10 januar 2017 feirer vi at Oslo har hatt egen Reptilpark i 15 år!

Vi planlegger en rekke spennende happenings det kommende året

og håper du blir med på turen!

 

bottom of page